Recensies

Aanbevelingen en beoordelingen van leerlingen 

 

uli 2020: Daphne Vlug
Sinds 2 jaar heb ik les van Lieke, in die 2 jaar heb ik heel veel van haar geleerd. Lieke geeft op een hele fijne manier les, streng maar rechtvaardig en ook zeker met humor, ze legt alles heel goed uit waarom je het op die manier moet doen en dat is heel fijn. Mijn zit en houding zijn heel erg verbeterd en begrijp steeds meer waarom dit zo belangrijk is. 
Lieke is een top instructrice.

Juli 2020: Daphne Vlug

Sinds 2 jaar heb ik les van Lieke, in die 2 jaar heb ik heel veel van haar geleerd. Lieke geeft op een hele fijne manier les, streng maar rechtvaardig en ook zeker met humor, ze legt alles heel goed uit waarom je het op die manier moet doen en dat is heel fijn. Mijn zit en houding zijn heel erg verbeterd en begrijp steeds meer waarom dit zo belangrijk is. Lieke is een topinstructrice. 

Juli 2020: Corina van de Geer

Lieke geeft ons sinds 2013 les. Lieke is een hele fijn instructrice en legt heel goed uit waarom je iets moet doen en dat geeft veel duidelijkheid met rijden. De basis voor goed paardrijden wordt met haar lessen gelegd. Als de basis goed is, is er ruimte voor meer uitdagingen, in overleg met elkaar. Als iets niet lukt, of als je iets spannend vindt, wordt niet opgegeven! 

Mei 2020: Gerry, Josje en Sandra

Sinds een klein jaar heb ik naar alle tevredenheid les van Lieke. Zij komt bij mij aan huis voor privéles met mijn twee koudbloedpaarden, en de bijrijders lessen ook mee.
Lieke is een topinstructrice met een enorme kennis, kunde en ervaring. Heel veel aandacht voor een goede basis: juiste houding, zit, teugelvoering en beenligging. Lieke kan erg goed uitleggen ‘waarom’ iets op een bepaalde manier moet voor paard en ruiter, en dat doet ze ook met verve.
Dus na afloop van de les moet je wel even bijkomen, staat het zweet op je voorhoofd en kraken je hersenen ????. Tot slot, ze heeft aandacht voor ruiter en paarden, die dankzij het zakje met worteltjes ook met gespitste oren klaar staan voor de les!

 

Meer aanbevelingen en beoordelingen over mijn lesgeven vindt u op Marktplaats, kijk dan bij 'Ervaringen'.